Overnatting og båtutleie i Havnnes

Vi har 4 feriehus og 2 leiligheter til utleie. Vi har også båter og sykler til leie. Alle våre båter er utstyrt med satelittsporing. Det er gode muligheter for fiske, sykling og vandring. Om vinteren er Uløya et attraktivt sted for frikjøring både med ski og snøbrett.

For mer informasjon eller booking; office@giaever.net

Hvordan komme dit?

Fra E6 i Rotsund må du bruke ferge for å komme til Havnnes og turen tar 10 minutter.
Fergeruter finner du her: MF ULØYTIND

Se priser

Husene

  • "Banken"
  • ”Wågen-huset”
  • "Mary-huset"
  • ”Messa”
  • ”Bårstua”

"Banken" ligger midt i den gamle bebyggelsen på Havnnes. Huset har en eksklusiv standard og retter seg mot de som ønsker det lille ekstra. Huset har 2(3) soverom med 4(6) senger. Navnet ’Banken’ har huset fått ettersom det har huset Skjærvø Sparebank i 55 år. Deler av huset er fra 1854 eller tidligere. Den ble da betegnet som ”krambod med contoir”. Kjelleren har vært brukt som lager til parafin/lampeolje, terpentin, linolje m.m. I vestenden var det snekkerstue med hybel for ansatte på loftet til etter krigen.

”Wågen-huset” er et trivelig hus like oppe i bakken. Huset er på 180 kvm delt på 2 etasjer, og har et fullt utrustet kjøkken, stor stue, vaskemaskin, og utsikt både til Lyngsfjellene, Rotsund og selve handelsstedet. Huset har god standard, veranda og stor hage.

"Mary-huset" er et koselig feriehus med alt i en etasje. Oppholdsrommene er romslige og store vinduer i stua gir deg ei storslått utsikt ned til handelsstedet, lyngsalpene og fjellene på fastlandsiden. Huset ligger ca 500m fra den gamle bebyggelsen/båthavn.

”Messa” har 2 nyoppussede leiligheter med plass til maks 5 personer i hver leilighet. Trivelige leiligheter som tilhører den gamle bebyggelsen. Huset ble oppført i 1949 og erstattet ”Størhuset” som bl a inneholdt en stor bakerovn og en ’indmuret jerngryte’ – og ellers ble brukt uner høstslaktingen når vinterforsyningen av kjøtt skulle prekeveres. Jerngryten ble brukt både til å koke prim og skittentøy. I 2. etg var det ’drengestue’. Etter nyoppføringen i 1949 har huset vært brukt som bolig for firmaets fast ansatte som kom utenfra.

”Bårstua” eller ”Borgerstua” som det også er kalt, er et lite, men sjarmerende hus som har god standard med 4 senger. Dette huset ligger også blant den gamle bebyggelsen. I forbindelse med at Havnnes hadde gjestgiverbevilling lå det som forpliktelse å holde hus til disposisjon for skyssmannskaper, fiskere, m.fl. som hadde behov for å søke ly av forskjellige årsaker.

Galleri